Onderhoud

Om uw oldtimer of classic zijn waarde en pracht te laten behouden is regelmatig onderhoud een noodzaak. Wij zorgen er bij een onderhoud voor dat alles wat letterlijk gesmeerd moet lopen, gesmeerd wordt! Voor elk type oldtimer bestaan er onderhoudsrichtlijnen die wij hanteren om dit onderhoud vakkundig uit te voeren. Uiteraard moeten alle onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage gecontroleerd en indien nodig vervangen worden.

Onderhoud van uw oldtimer of classic is dus meer dan een check–up. Dit is het ideale moment om andere eventuele onregelmatigheden vast te stellen. Wij staan garant voor een perfecte afstelling van uw motor.

Voor oudere motoren, ontwikkeld om te rijden op loodhoudende benzine, raden wij een automatisch kopsmeersysteem aan. Deze voorziening is op alle motoren mogelijk. Zo hoeft u geen loodvervanger meer toe te voegen telkens u gaat tanken en bent u tevens zeker van een goede brandstofsmering. Tijdens de onderhoudswerken wordt de werking ervan gecontroleerd en de afstelling ervan uitgevoerd.

Ook worden chassis, bodemplaat en in- en uitwendige carrosserie ook telkens op roestvorming gecontroleerd. Beter voorkomen dan genezen! Daarom wordt na inspectie een eventuele bodem-, chassis- en inwendige carrosseriebehandeling voorgesteld, specifiek gericht naar de toestand van uw wagen en ter preventie van aankomend roest.